BESTELLEN

Transport

 

Alle bestellingen worden met een vrachtwagen uitgeleverd. De door u bestelde producten worden met een vrachtwagen geleverd tot aan de 1e deur indien het mogelijk is daar te komen met een elektrische pompwagen. De chauffeur bepaald dit zelf te plaatsen.
Indien een levering wordt geweigerd kan de overeenkomst worden ontbonden en de door u gemaakte kosten worden dan terug gestort met aftrek van alle gemaakte transportkosten. De bestelling wordt geleverd op een blokpallet met een toegevoegde pakbon.

 

Levertijd

 

Wij leveren altijd binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling / bestelling. Wanneer een product niet voorradig is zullen we dit tijdig melden en ontvangt u van ons indien gewenst een leverindicatie.

 

Retourneren

 

Bent u niet tevreden over een bestelling heeft u conform de wet ‘Verkoop op Afstand’, het recht om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren zonder opgaaf van reden. (Dit geld niet voor kunstgras wat op maat gesneden wordt, en voor aankopen die gedaan zijn op locatie)

 

Hoe gaat dit in zijn werk

 

Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u vriendelijk de volgende stappen zorgvuldig te volgen. Alléén op deze manier kunnen wij uw retourzending correct en zorgvuldig afhandelen.

 

1. Maak een melding van uw retour en mail uw factuur naar info@stunttegels.nl

2. U ontvangt een bevestiging per e-mail

3. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van deze bevestiging dient u uw bestelling aan ons terug te sturen (dit verzendkosten hiervan zijn voor uw rekening)

4. Na ontvangst van uw goederen ontvangt u per e-mail een bevestiging,

5. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retournering storten wij het door u betaalde bedrag terug op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

 

Voorwaarden

 

– De producten kunnen alléén onbeschadigd worden geretourneerd in onbeschadigde staat en mogen niet gebruikt zijn.

– U dient zelf zorg te dragen voor het verzenden van de te retourneren producten. Wij vergoeden dus geen verzend- en verpakkingskosten.

– Indien u niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling heeft geannuleerd kunnen de goederen niet geretourneerd worden

× Kan ik je helpen?