GEBRUIK EN AANLEG

Rubber Tegels / Vloeren

 

Onze rubber vloeren / tegels kunnen worden gebruikt voor speeltuinen, speelplaatsen, in de sportschool of voor het creëren van een home gym. Tevens zijn ze geschikt voor in de tuin, het balkon of uw terras.

 

Aanleg

 

Al onze rubber tegels zijn eenvoudig aan te leggen. Zo kunnen deze met een pen – gat verbinding eenvoudig aan elkaar gemonteerd worden. De tegels met zo’n verbinding dienen in halfsteens verband te worden gelegd. Zo worden kieren voorkomen en krijgt u het mooiste resultaat. Ook kunnen rubber tegels verlijmd worden. Met een stanleymes zijn de tegels eenvoudig op maat te snijden.

VOORDELEN

Naast dat de rubber tegels zorgen voor een mooie uitstraling hebben ze ook vele voordelen. Zo bieden ze bescherming op een harde ondergrond, hebben ze een geluid en schok dempende werking en zijn ze voorzien van een antislip laag. Dit houdt in dat met nat weer de tegels niet glad worden. De tegels zijn tevens waterdoorlatend, wat maakt dat de tegel snel droog is en er geen plassen water op blijven staan. De tegels zijn zeer slijtvast wat ze ook erg geschikt maakt voor speel en sportdoeleinden.

 

Ook zijn de tegels eenvoudig schoon te maken. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een hogedrukspuit.

 

Eigenschappen:

 

  • Valdempend / schokabsorberend
  • Vochtdoorlatend
  • Geluiddempend
  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Robuust en geschikt voor Fitness / Crossfit etc

ONZE STUNT, UW VLOER!

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP: 06 – 33 33 56 12

× Kan ik je helpen?